De nieuwe poster van Deadpool 2 is goddelijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De nieuwe poster van Deadpool 2 is goddelijk

De nieuwe poster van Deadpool 2 is goddelijk

|
|

Laatste update:

Gezien de hoeveelheid Deadpool-materiaal die naar onze kop wordt geslingerd zou je bijna denken dat de sequel volgende week al in de bioscoop draait. Hoewel we toch echt nog een klein half jaartje moeten wachten is er wel weer een vette poster vrijgegeven.

De schepping van Adam

Zoals we van Deadpool gewend zijn, is ook deze poster een slimme parodie op een ander beroemd stukje cultuur. Dit keer wordt Michelangelo’s schilderij De schepping van Adam op de hak genomen. Met Deadpool en zijn kenetische buddy Cable als Adam en God, respectievelijk.

Untitled Deadpool Sequel

Deadpool 2 of Untitled Deadpool Sequel, zoals-ie nu officieel heet, komt eind mei/begin juni 2018 uit in de Nederlandse bioscopen. Behalve de onderstaande (bizarre) synopsis, is er nog niet gek veel bekend over het verhaal. Naast een aantal bekende karakters maken ook fan-favorieten Cable en Domino hun opwachting.
Synopsis: Na het overleven van een bijna fatale runderenaanval, probeert een verminkte cafetaria-chef (Wade Wlson) zijn droom om Mayberry's lekkerste barman te worden, in vervulling te laten gaan. Wanhopig op zoek naar passie, neemt Wade het op tegen ninja's, de yakuza en een roedel seksueel gefrustreerde honden, terwijl hij de wereld over reist en de waarde van familie, vriendschap en smaak ontdekt. Hij krijgt weer zin in avontuur en verdient tevens de felbegeerde koffiekop-titel van 's werelds beste geliefde.

Deadpool goes Disney

Reynolds speelde ook nog even in op de verkoop van 21st Century Fox aan Disney. Deadpool wordt namelijk geproduceerd door Fox, waardoor de grofgebekte superheld straks ook onder de kindvriendelijke paraplu van Disney valt. Als grap zette hij deze foto online:

Lees verder