De Bevers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Bevers
SBS

De Bevers gaan shinen op het Televizier-gala: ‘Alsof we weer gaan trouwen’

|
|

Laatste update:

De veelbesproken De Bevers hebben, ondanks álle kritiek, een goed gevoel over hun winkansen op het Gouden Televizier-ring Gala. “Ik merk wel dat we de gunfactor hebben.”

John en Kees kregen bakken aan kritiek over zich heen nadat bekend werd dat ze bij de laatste drie genomineerde zaten. Al konden ze daar zelf vooral om lachen. “Wij hebben de wedstrijd gewoon gespeeld.” Dat ze zijn afhankelijk zijn van de stemmers, beseffen ze maar ál te goed. Maar of ze nu winnen of niet; op de rode loper gaan ze shinen.

De dresscode

“De dresscode is black tie. Maar wij dachten dat black tie altijd zwart moest zijn.” De mannen kiezen liever voor iets opvallenders en schakelen externe hulp voor de outfits. In Shownieuws zien we hoe de mannen zich in hun pak hijsen voor aanstaande donderdag. “Tis net alsof we weer gaan trouwen”, grapt Kees. “Zou je weer ja zeggen?”, maar het is een antwoord waar hij waarschijnlijk niet op hoopt: “Nee”, zegt John.

Stelen ze de show?

Ze kibbelen wat af, maar als John dan eenmaal zijn roodfluwelen jasje aan heeft, begint het echt serieus te worden. “Maar misschien zetten we jullie wel op het verkeerde been”, grapt Kees nog. Nu rest ons nog de vraag: gáán ze ook winnen?

Wat we van de mannen kunnen verwachten en wie de veelbesproken Ring dít jaar gaat winnen, zie je donderdag 6 oktober op NPO1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder