Dave Roelvink zijn tanden zijn alweer kapot

Veronica Superguide logo
Dave Roelvink zijn tanden zijn alweer kapot

Dave Roelvink geslagen op verboden demonstratie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ex-realityster en DJ Dave Roelvink besloot gisteren polshoogte te nemen bij de verboden en volledig uit de hand gelopen Museumplein-'demonstratie' tegen het gevallen kabinet-Rutte en de coronamaatregelen. Dat kwam 'm duur te staan: de ME deelde rake klappen uit.

"Ik zat uit het raam te kijken, ik woon hier om de hoek, en ik zag het gebeuren", zegt Dave - die nog altijd in de clinch ligt met broer Donny - tegen Shownieuws. "Even kijken wat er allemaal aan de hand is. Het werk ligt natuurlijk helemaal stil, dus dan pak ik af en toe die Insta Live erbij. Dan ga ik op Instragram dingen filmen en geef ik er commentaar bij."

Klappen gekregen

Dave wandelde op zijn tijgerslippertjes naar buiten en deed dus live 'verslag' voor zijn volgers. "Ik liep effe middenin het oorlogsgebied, zeg maar. Ik dacht: ik ga vanuit het park filmen, door de tralies heen. Alleen, ik had even niet gezien dat ik midden tussen een groep agenten stond." De demonstratie was hartstikke verboden en de situatie escaleerde volledig. "Dus ik kreeg er ook nog eentje voor mijn muil. Maar we leven nog."

'Wajo! Krijg de tering!'

"Wajo! Krijg de tering!", horen we Dave zeggen in het filmpje. "Ik krijg zo een klap voor m’n flikker, hé! Ik moet pleite hier! Ik kríjg me toch een paar klereklappen op m’n rug. Met een knuppel! Oh, oh, oh.. wat een zooitje, gap." Tegen Shownieuws zegt de Roelvink-telg dat 'ie dit nog nooit had meegemaakt. "Het is een soort volksopstand. Ik kende het nog niet. Ik ben 26 jaar en ik heb dit nog nooit meegemaakt in mijn leven."

Lees verder