Danny Trejo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny Trejo

Danny Trejo redt een kind uit gecrashte auto

|
|

Laatste update:

De Mexicaans-Amerikaanse acteur Danny Trejo heeft zich deze week als een echte held gedragen. Bij een verkeersongeluk in Los Angeles aarzelde hij geen seconde om een kind uit een gecrashte auto te redden.

Hulp van anderen

Trejo was getuige van het ongeval waarbij twee auto's op elkaar botsten en een daarvan over de kop vloog. In de omvergeworpen auto “zat een baby en een oma”, vertelde de Machete-acteur. Met de hulp van een andere getuige kon hij uiteindelijk het fysiek beperkte kindje bevrijden. "Het enige wat het kind gered heeft, was het kinderzitje", zei hij achteraf.

Superkrachten

Terwijl de oma van het jongetje uit de auto werd bevrijd leidde Trejo hem af. "Ik werk veel met kinderen met beperkingen, daardoor wist ik hoe ik hem kalm kon houden. Hij was in paniek dus heb ik hem gezegd dat hij zijn superkrachten moest inzetten. Ik probeerde zijn aandacht vast te houden zodat hij niet naar de auto keek."

Van schurk naar held

Ondanks dat Danny Trejo bekend staat als een van de grootste Hollywoodboeven, heeft hij in het echte leven duidelijk een groot hart. Hij lijkt ook zijn onscreen-persona te willen veranderen van schurk naar kindervriend, want hij speelt het aapje Boots in Dora and the Lost City of Gold. 

Lees verder