Daniel Radcliffe ontmoette zijn huidige vriendin tijdens een seksscène

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Radcliffe ontmoette zijn huidige vriendin tijdens een seksscène

Daniel Radcliffe ontmoette zijn huidige vriendin tijdens een seksscène

|
|

Laatste update:

Harry Potter-icoon Daniel Radcliffe doet in een nieuwe interview een pikante onthulling: hij ontmoette zijn huidige vriendin toen ze samen een seksscène moesten opnemen.

Dat vertelt Daniel in gesprek met People TV. De scène in kwestie komt uit de biografische film Kill Your Darlings. Vriendin Erin Darke speelt hierin Gwendolyn, die het op een gegeven moment aanlegt met Daniel’s personage Allen Ginsberg, de beroemde dichter.

Erin Darke en Daniel Radcliffe (bron: Getty Images)

Orale seks

Hoewel, aanleggen? De ontmoeting gaat verder dan dat en verandert al snel in een stomende orale seksscène. Daniel voelde de vonk meteen overslaan, zo vertelt hij. “Dit is overigens een geweldig verhaal om te vertellen aan onze toekomstige kinderen wanneer ze vragen hoe hun ouders elkaar hebben ontmoet.”Benieuwd? Het gaat om dit stukje:

Harry Potter-reboot

In hetzelfde interview geeft Daniel toe dat hij nooit moe wordt van fans die hem naar Harry Potter vragen. Maar… het moet niet te ver gaan met de tovenaarsgekte: zo gaat Daniel absoluut niet naar de Harry Potter and the Cursed Child-voorstelling op Broadway (en daar heeft hij zo zijn redenen voor).

Engeltje

Daniel zit absoluut niet stil. Zo is hij momenteel te zien in de krankzinnige nieuwe comedyserie Miracle Workers. Hierin speelt hij een engeltje in de hemel! En Steve Buscemi speelt een losgeslagen god die de aarde wil wegvagen. Een soort The Good Place on steroids.Het is nog niet bekend of en wanneer Miracle Workers naar Nederland komt.

Lees verder