Dancing with the Stars juryleden 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dancing with the Stars juryleden 2019

RTL grijpt in: Dancing with the Stars voortaan half uur korter

|
|

Laatste update:

150 minuten Dancing with the Stars is misschien toch wat veel van het goede. Vandaar dat het RTL-programma vanaf vanavond met een half uur is ingekort.

Lange zit

Tweeënhalf uur is misschien leuk voor een nieuwe film van Tarantino of Scorsese, voor een zaterdagavondshow als Dancing for the Stars is het een behoorlijk lange zit. Veel mensen haakten dan ook af omdat ze het programma te langdradig vonden. RTL zag de kijkcijfers dalen en besloot dat het tijd werd om te grijpen. Vanaf vanavond duurt Dancing with the Stars daarom 'nog maar' twee uur. Dat is nog steeds de lengte van een gemiddelde James Bond-film, maar goed…

Focus

Tegenover RTL Boulevard verklaarde een woordvoerder van de zender: “We hebben van de kijker vernomen dat ze Dancing With The Stars aan de lange kant vinden en graag meer dans willen zien. Wij vinden de mening van de kijker belangrijk en geven hier graag gehoor aan door de aflevering in te korten waarbij er meer focus ligt op het dansen.” Het is sowieso geen gedroomde comeback voor het RTL-programma. Eerder lagen presentator Tijl Beckand en jurylid Louis van Amstel al onder vuur. Gelukkig is er één kijker die wel oprecht lijkt te genieten van de doorstart van Dancing with the Stars!

Lees verder