Emma Stone als Cruella de Vil in 101 Dalmatiens live action remake

Veronica Superguide logo
Emma Stone als Cruella de Vil in 101 Dalmatiens live action remake

Cruella en Nomadland komen toch naar de bioscoop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ondanks dat je beide films al op Disney+ kunt zien, komen Cruella en Nomadland toch ook nog naar de bioscoop! Je kunt beide films vanaf zaterdag gaan checken.

Bioscopen op 5 juni weer open

We vertelden je vorige week dat de bioscopen op 5 juni weer opengaan. Ook gaven we toen al een sneak peek van de aankomende bioscoopagenda. Zo mag je je bijvoorbeeld opmaken voor De Slag om de Schelde, De Oost en A Quiet Place II. Hartstikke leuk, maar de agenda kon wat ons betreft nog wel wat dikker… Onze smeekbedes werden vandaag verhoord: er komen namelijk nog twee films naar de bioscoop. En wat voor films! Het gaat nameljk om Cruella en Nomadland.

Nomadland en Cruella vanaf zaterdag te zien

Nomadland en Cruella zijn vanaf zaterdag in de Nederlandse bioscopen te zien. Nomadland werd bij de Oscars eind april uitgeroepen tot beste film. Wij noemden de film in onze recensie “een toegankelijk, maar niet alledaags drama dat veel mensen in hun hart zal raken. We waren vooral onder de indruk van hoofdrolspeelster Francis McDormand. Cruella is de langverwachte spin-off van Disney-klassieker 101 Dalmatiërs. De film vertelt een nieuw verhaal over Cruella de Vil, de slechterik uit de oorspronkelijke film. Het eindresultaat is een funky film met fijne feeksen.

We hebben trouwens een fijne Cruella-winactie, waarbij je exclusieve merchandise kunt winnen. Meedoen kan tot 3 juni!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder