Courteney Cox in Scream 5

Veronica Superguide logo
Courteney Cox in Scream 5

Courteney Cox keert terug in Scream 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorig jaar werd bekend dat Scream 5 in de maak is. En natuurlijk zou dit horrorvervolg niet compleet zijn zonder een paar oude bekenden. Al eerder hintte Neve Campbell op een comeback. Zij speelde vooralsnog in alle Scream-films de rol van Sydney Prescott. David Arquette zal opnieuw te zien zijn als de hulpsheriff Dewey Riley. En ook Courteney Cox keert terug voor een nieuwe confrontatie met Ghostface. De actrice maakte het nieuws vanavond op griezelige wijze bekend via Instagram!

Geobsedeerd

Courteney Cox tekent in Scream 5 opnieuw voor de rol van Gale Weathers. Deze razende reporter is geobsedeerd door de gemaskerde moordenaar... en de interesse is geheel wederzijds! Het lijkt er dus op dat dit vijfde deel een gezellig weerzien is voor de cast van de succesvolle slasher-reeks!

Wes Craven

Helaas is dit wel de eerste Scream-film die niet door Wes Craven is gemaakt. Deze regisseur, die ons ook al de stuipen op het lijf joeg met de horrorhit A Nightmare on Elm Street, overleed in 2015. Zijn taak zal worden overgenomen door het regisseursduo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (Ready or Not).Als alles volgens plan verloopt, zal Scream 5 volgend jaar in de bios te zien zijn!

Lees verder