Chandler Riggs moest zijn komst naar Dutch Comic Con helaas afzeggen, na een val een paard.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chandler Riggs moest zijn komst naar Dutch Comic Con helaas afzeggen, na een val een paard.

Coral! Chandler Riggs zegt af voor Dutch Comic Con

|
|

Laatste update:

Ai! Chandler Riggs heeft op het laatste moment zijn bezoek aan Dutch Comic Con afgezegd… De acteur die bekend werd als Carl uit The Walking Dead, is opgenomen in het ziekenhuis

Het is onduidelijk wat er precies met Chandler Riggs aan de hand is. Volgens verschillende twitteraars (die een livestream van Riggs bekeken) is de acteur van een paard af gevallen. Riggs heeft schijnbaar een hersenschudding, rugpijn én mogelijk een paar gebroken tenen.

In een speciale video verontschuldigt Riggs zich voor zijn annulering, ook al kan hij er verder weinig aan doen.

Heroes Dutch Comic Con

Dutch Comic Con heeft deze editie een beetje pech met de ‘special guests’. Michiel Huisman moest eerder al annuleren, net als Once Upon A Time-hunk Colin O’Donoghue. Het vastleggen van acteurs is al moeilijk genoeg, aangezien ze soms ineens geen tijd meer hebben. Sommige dingen heb je als organisator helaas niet in de hand: Chandler had zelf liever ook niet in het ziekenhuis gelegen!

Tegenvaller voor fans van The Walking Dead, maar er zijn gelukkig nog genoeg beroemdheden over om te ontmoeten. Evanna Lynch (Harry Potter), Maria Avgeropoulos (The 100), Tyler Posey (Teen Wolf) én Beverly Hills 90210-ster Ian Ziering zijn er gelukkig wél bij.

Verschillende Superguide-redacteuren zijn aanwezig op Dutch Comic Con, en hebben hun spaarvarkentje al geslacht! Zien we jou dit weekend misschien ook in Utrecht?

Lees verder