Connie Witteman bij Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Connie Witteman bij Jinek

Connie Witteman boos op Maxim Hartman bij Jinek: ‘jij wil vechten’

|
|

Laatste update:

Eva Jinek bracht gisteravond weer een gezellige tafel bij elkaar om het tienjarig bestaan van Instagram te vieren. Connie Witteman, die onder ‘Conniespower’ op Instagram alles deelt, had het alleen niet zo op medegast Maxim Hartman.

Het begon bij Maxim, die met Eva besprak hoe hij omgaat met trollen en haters op zijn Instagram: “Ik ga er altijd helemaal op in. Dan noemen ze je kale kankerlijer of pedo. Ik spreek vervolgens een plek af, bijvoorbeeld over twee uur bij Artis, en dan mag je het nog een keer in mijn gezicht komen zeggen”, grapt de presentator.

Ontvolgen

Hartman vertelt dat hij, net als medegast Peter R. de Vries, moeite heeft met mensen die veel privédingen delen. Hij richt zijn opmerking naar Connie, die hier niet van gediend is: “Ik heb een oplossing voor je: ontvolgen.”

“Nee ik volg je niet”, laat Maxim weten. De zangeres herhaalt een aantal keer: “Waarom weet je dat dan?”. Nou, dat kon Maxim gewoon halen uit fragmenten in de uitzending. Hij geeft aan dat hij nooit zoveel over zijn persoonlijk leven zou delen.

De spanning is in de studio te voelen, ook bij Eva: “Zullen we weggaan?”, zegt ze tegen de andere gasten aan tafel.

Ik hou mij niet met containers bezig

Maar Connie weet niet van ophouden: “Na vier keer getrouwd te zijn, vier kinderen opgevoed te hebben en vijf kleinkinderen, denk ik dat ik anders in het leven sta als jij. Ik hou mij niet met containers bezig”. Eva kan ondertussen haar lach niet inhouden: “Iedereen is woedend op je man”, richt ze op Maxim.

Wanneer de In The Heat of The Night-zangeres nog een “jij bent fel, jij wil vechten” statement eruit gooit stopt Eva het gesprek: “Connie, we gaan straks vechten met Maxim, dat lijkt mij leuk.”

Eva heeft in de afgelopen weken wel vaker een spraakmakend tv-moment gehad. Naast het #ikdoenietmeermee-debat met Famke Louise zat er ook een oud-bodybuilder die bijna niet meer eet en drinkt.

Lees verder