• Nieuws

Colonel Sanders in… romantische KFC-film!?

Mario Lopez is KFC-mascotte Colonel Sanders

Door de jaren heen hebben we al heel wat vreemde hoofdrolspelers gezien, maar nog nóóit het boegbeeld van een fastfoodketen. Kentucky Fried Chicken komt binnenkort met een romantische thriller over… Colonel Sanders!?

De Amerikaanse zender Lifetime en Kentucky Fried Chicken spreken over een ‘mini-film’, maar de uitzending van een kwartier is meer een hele lange (en vreemde!) reclame. In Recipe for Seduction valt een beeldschone dame op de jonge Colonel Sanders (Mario Lopez), die de wereld wil veroveren met een recept voor kipkluifjes.

Haar moeder ziet liever dat ze met een rijke slijmbal trouwt, en samen proberen ze Sanders uit de weg te ruimen. Echt waar!

Recipe for Seduction is één grote grap, maar verschijnt dus wel serieus op 13 december op Lifetime.

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!

De zender is in Nederland niet zo makkelijk te vinden, maar we verwachten dat dit romantische verhaal een paar minuten na de uitzending op Youtube staat.

Bericht wordt geladen...

Kentucky Fried Chicken: the movie

Nu Kentucky Fried Chicken deze belangrijke stap heeft gezet is het afwachten waar de andere fastfoodgiganten mee komen. Een historisch drama over de opkomst van de Burger King? Een ‘karakterstudie’ met Joaquin Phoenix, waarin een halve waanzinnige langzaam verandert in Ronald McDonald?