Clint Eastwood gaat Narcos achterna in trailer voor The Mule

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Clint Eastwood gaat Narcos achterna in trailer voor The Mule

Clint Eastwood gaat Narcos achterna in trailer voor The Mule

|
|

Laatste update:

Clint Eastwood mag dan inmiddels alweer 88 (achtentachtig!) jaar oud zijn, toch komt hij nog steeds vrijwel elk jaar met een nieuwe film. Ook al viel ‘The 15:17 to Paris’ eerder dit jaar tegen, de opvolger is alweer in aantocht. Hierin gaat Clint op de Narcos-toer. In ‘The Mule’ speelt hij een bejaarde drugssmokkelaar die tot over zijn oren in de ellende komt. Bradley Cooper speelt de CIA-agent die hem achterna zit.

Enerverende pensioensinvulling

Het gegeven klinkt misschien een beetje gezocht, maar net zoals Clint’s laatste drie films (voor ‘15:17 to Paris’ maakte hij ‘Sully’ en ‘American Sniper’) is ook ‘The Mule’ gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Tachtiger Earl Stone verkeerde in geldnood, zei vervolgens ja tegen een klusje wat verdacht goed betaalde, en voor hij het in de gaten had werkte hij voor een machtig Mexicaans kartel. Je kunt je pensioen saaier doorbrengen.

Bradley en Clint opnieuw samen succesvol?

Voor Eastwood is dit de tweede keer dat hij Bradley Cooper regisseert, nadat American Sniper in 2014 zowat de succesvolste film uit zijn uitgebreide carrière werd (inflatie niet meegeteld). Betekent deze hernieuwde samenwerking met Bradley opnieuw box office succes voor Clint? Straks kunnen de heren nog met elkaar gaan concurreren bij de Oscarnominaties, want Cooper gooit momenteel hoge ogen met zijn versie van A Star is Born. ‘The Mule’ is vanaf 17 maart in de bioscopen te zien.

Lees verder