Bradley Cooper en Clint Eastwood samen te zien in The Mule

Door Redactie
Bradley Cooper en Clint Eastwood samen te zien in The Mule

Ook al wordt Clint Eastwood over een paar weken alweer 88 (achtentachtig!) jaar oud, de krasse knar weet van geen ophouden. Niet alleen is hij nu teruggekomen op zijn eerdere besluit om niet meer te acteren, hij gaat nu ook nog op zijn oude dag zichzelf en Bradley Cooper regisseren in een film over een bejaarde drugssmokkelaar.

American Sniper

In 2009 gaf de legendarische regisseur en acteur al aan dat hij na Gran Torino als acteur met pensioen zou gaan, maar daar kwam hij drie jaar later al op terug met een rol in de honkbalfilm The Trouble With The Curve. Wel heeft de filmmaker sinds 2009 nog bijna elk jaar een nieuwe film geregisseerd, met wisselend succes. De meest succesvolle film die hij de afgelopen jaren gemaakt heeft was American Sniper, met Bradley Cooper als sluipschutter. De film groeide zelfs wereldwijd uit tot de meest succesvolle oorlogsfilm ooit. Nu gaat Eastwood opnieuw de samenwerking aan met Cooper.

American Smuggler

The Mule vertelt het waargebeurde verhaal van de blutte tachtiger Earl Stone, die ja zegt tegen een simpel klusje om wat pakketjes af te leveren. Zonder het in de gaten te hebben blijkt hij daarmee ineens als drugskoerier te werken voor een machtige Mexicaans kartel. En dan komt de CIA hem ook nog op het spoor. Eastwood speelt de koerier, en Cooper gaat de CIA-agent spelen die hem in het oog heeft.

A Star is Born

Voor het zover is zien we Bradley Cooper eind dit jaar nog in zijn regiedebuut A Star Is Born, waarin we kunnen zien hoeveel hij van Eastwood opgestoken heeft tijdens de opnames van American Sniper. In deze zoveelste remake van de Amerikaanse klassieker zien we de debuterend regisseur samen met Lady Gaga.