Christopher Plummer vervangt Kevin Spacey in All the Money in the World

Veronica Superguide logo
Christopher Plummer vervangt Kevin Spacey in All the Money in the World

Christopher Plummer vervangt Kevin Spacey in All the Money in the World

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het kaartenhuis rondom Kevin Spacey is in rap tempo aan het instorten. Sony en regisseur Ridley Scott hebben besloten de acteur te vervangen door de Britse Hollywood-veteraan Christopher Plummer in Scotts nieuwste film All the Money in the World.

Vluggertje

De film staat in Amerika al gepland voor release op 22 december, wat betekent dat Plummer in de komende weken zijn scènes moet opnemen. Mark Wahlberg en Michelle Williams zullen ook betrokken zijn bij de reshoots. Volgens bronnen heeft Spacey zelf zijn rol opgenomen in twee weken. In theorie is het dus haalbaar. Bekijk de trailer hieronder.

Geld & prijzen

In eerste instantie zou de release van de film verschoven worden naar een nader te bepalen datum in 2018. Dat de studio toch kiest voor vervanging heeft vermoedelijk te maken met het feit dat de Oscars begin volgend jaar worden uitgereikt. Ook is Sony waarschijnlijk bang door Spacey inkomsten te verliezen.

All the Money in the World

All the Money in the World vertelt het heftige verhaal van de familie Getty. J. Paul Getty (Spacey/Plummer) richtte in 1942 Getty Oil op en werd daarmee de rijkste man in Amerika. In 1973 werd zijn kleinzoon John Paul Getty III gegijzeld. De keiharde onderhandelingstactieken van de oliemagnaat tijdens dit kidnapdrama maakten hem beroemd en berucht. Volgens sommigen was hij ervan overtuigd dat zijn kleinzoon de gijzeling in scène had gezet. 

Lees verder