Chris Pratt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Pratt
HollywoodOphef

Chris Pratt over stem in Super Mario Bros.-film: 'Iets wat je nog nooit gehoord hebt'

|
|

Laatste update:

Een film voor gamers (en iedereen die van het Italiaanse mannetje Mario houdt) lijkt de droom. De Super Mario Bros.-film wordt toch echt werkelijkheid en dat met een ultieme sterrencast. Toch had een grote groep mensen nog kritiek op de casting van Chris Pratt als Mario. Want zou zijn stem ooit dicht in de buurt kunnen komen van die van de loodgieter?

'Fenomenaal'

Volgens Chris hoeven fans van het spel zich geen zorgen te maken over Mario. ''I’m providing a voice for an animated character, and it is updated and unlike anything you’ve heard in the Mario world before'', vertelt de acteur in een interview met Variety. Ook producer van de Mario-film Chris Meledandri is het daarmee eens; hij noemt het werk van Chris zelfs 'fenomenaal' in een interview met TooFab. Ze reageren daarmee op de kritiek op Chris Pratt als de loodgieter van pixels. 

Kritiek

Met Charlie Day als Luigi, Anya Taylor-Joy als Princess Peach en Seth Rogan die de stem van Toad in gaat spreken. Het is maar een greep uit de enorme sterrencast van de film. Toch werd er direct na de bekendmaking behoorlijk wat kritiek geuit richting Chris Pratt (iets waar deze acteur bijzonder vaak te maken mee krijgt), omdat hij niet Italiaans is. Critici zijn er namelijk bang voor dat zijn niet-Italiaanse accent beledigend kan zijn. Als dat maar goed gaat...

Het moet allemaal nog wel blijken en dat duurt nog wel een tijdje. De film zou dit jaar uitkomen, maar dit is jammer genoeg uitgesteld. We kunnen in april 2023 genieten van deze nostalgische game in filmvorm!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder