• Nieuws

Chris Hemsworth over bizarre stunt: ‘Hoe dan!?’

Chris Hemsworth Extraction

Chris Hemsworth is wereldberoemd als Thor uit het Marvel Cinematic Universe. In 2020 scoorde hij óók een dikke hit met de keiharde Netflix-actiefilm Extraction, en de sequel wordt op dit moment opgenomen. In een Instagram-video bedankt Hemsworth de crew, en vertelt hij over een geweldige stunt in de nieuwe actiefilm.

Extraction draait om Tyler Rake (Hemsworth), een oud-commando die wordt ingehuurd voor allerlei levensgevaarlijke opdrachten. In de eerste film vocht hij tegen een drugsdealer in de tropische hitte, en in de sequel zoekt Hemsworth de sneeuw op. Dit maakte het filmen van Extraction 2 behoorlijk lastig, zo meldt Hemsworth.

“De eerste paar dagen van de opnames zat ik op een trein, met sneeuw en met slecht weer. Er moest een helikopter op een rijdende trein landen, en ik dacht: 'hoe gaan we dit in godsnaam doen?’ Vijf maanden verder is het ons gelukt en hebben we nog véél meer voor elkaar gekregen."

Thor: Love and Thunder

De opnames van Extraction 2 zitten er dus bijna op, maar binnenkort zien we Chris Hemsworth in de nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.