Chris Hemsworth geen fan van eerste Thor-films

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Hemsworth geen fan van eerste Thor-films

Chris Hemsworth geen fan van eerste Thor-films

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Chris Hemsworth maakte acht jaar geleden zijn debuut als Thor. Toch duurde het even voordat de dondergod zijn draai gevonden had!

Beu

Dankzij de charme en humor van Chris Hemsworth groeide Thor uit tot een van de meest geliefde personages van het Marvel-universum. Maar het had weinig gescheeld of de charismatische acteur had zijn hamer vroegtijdig aan de wilgen gehangen. In een openhartig interview met Yahoo onthult de acteur dat hij namelijk niet echt stond te springen om een derde Thor-film te maken. “Toen we aan Ragnarok begonnen, was ik de rol eigenlijk een beetje beu. Ik was niet echt onder de indruk van wat we tot nu toe hadden laten zien”, aldus Hemsworth.

Bevrijdend

Gelukkig vormde het prima ontvangen Thor: Ragnarok het keerpunt. “Tot nu toe vond ik dat mezelf te veel in een hokje had gestopt als Thor. Daarom besloten we het bij Ragnarok helemaal anders te doen. Zodra het voelde alsof ik dit al eerder had gedaan, besloten we om het helemaal om te gooien. Dat werkte heel bevrijdend”, zo vertelt Hemsworth. De nieuwe aanpak bleek een gouden zet: met een opbrengst van 854 miljoen dollar is Ragnarok het succesvolst van alle films rondom de Noorse dondergod!

Lees verder