Chris Evans nodigt gepest jongetje uit voor Avengers-première

Veronica Superguide logo
Chris Evans nodigt gepest jongetje uit voor Avengers-première

Chris Evans nodigt gepest jongetje uit voor Avengers-première

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een filmpje waarin een huilend jongetje vertelt dat hij wordt dagelijks gepest, is viral gegaan in Amerika. Verschillende Hollywood-acteurs, waaronder Avengers-ster Chris Evans, sprongen voor de jongen in de bres!

Hartverscheurend

De moeder van de jongen, Kimberly Jones, postte afgelopen vrijdag het hartverscheurende verhaal van haar zoon Keaton op Facebook. Een aantal pesters zou hem tijdens de schoollunch bekogeld hebben met melk en vleeswaren. Daarbij maakten ze nare opmerkingen over zijn uiterlijk. Het filmpje werd massaal gedeeld, onder meer door Hollywood-sterren en bekende Amerikaanse sporters, en is inmiddels bijna 20 miljoen keer bekeken.

Hart onder de riem

Het duurde niet lang voordat Keatons aangrijpende verhaal werd opgepikt. Onder anderen Dr. Phil, Ryan Seacrest, Snoop Dogg, Patricia Arquette en Mark Rufallo staken de jongen een hart onder de riem. Maar misschien wel de beste reactie kwam van Chris Evans. De Captain America-ster vertelde Keaton niet alleen dat hij sterk moest blijven, maar hij nodige hem ook meteen uit voor de première van Avengers: Infinity War!

Steunbetuigingen

De familie van Keaton is enorm onder de indruk van alle steunbetuigingen: “Het doet ons heel erg goed om te zien dat mensen met hem en ons meeleven. Er komen zoveel reacties binnen, dat we simpelweg niet in staat zijn om iedereen persoonlijk te bedanken."

Avengers: Infinity War draait vanaf april in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder