Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Preview: Nieuw seizoen Chateau Meiland vol zon, zee en… stress!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond gaat het derde seizoen van Chateau Meiland van start. En daarin breekt een gloednieuw hoofdstuk aan voor de prettig gestoorde ondernemersfamilie. De Meilandjes, inclusief huishoudster Nadège, vliegen namelijk naar Tenerife om daar te genieten van een welverdiende vakantie. Maar of het gezelschap ook toekomt aan een momentje van ontspanning?

Instorten

Lang kunnen de Meilandjes en aanhang ook weer niet genieten van de Spaanse zon, want thuis in Frankrijk is nog meer dan genoeg te doen. Zo staat het vervallen bijgebouw op instorten en moet de septic tank worden geplaatst voor het hoogseizoen losbarst. Alsof dat nog niet stressvol genoeg is, krijgt de familie ook te maken met de coronacrisis!

Panisch

Maxime Meiland gaf dit weekend alvast een voorproefje van Chateau Meiland: Seizoen 3. Op haar Instagram-pagina plaatste de realityster alvast de intro van de nieuwe reeks. En daaruit blijkt dat alle vertrouwde ingrediënten weer aanwezig zijn: een panische Martien, een klussende Erica, een charmante Maxime, een schattige Claire en natuurlijk twee losgeslagen honden die zich weinig aantrekken van het met zorg gekozen interieur van het Franse kasteel. Oh ja, en wijn natuurlijk… Heel veel wijn!

Chateau Meiland is vanaf vanavond iedere maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Lees verder