Chateau Meiland: Meilandjes en Nadège willen ruzie bijleggen

Nadège en de familie Meiland

Chateau Meiland-fans van het eerste uur kennen Nadège nog goed. De huishoudster werd vrienden met Martien en Erica Meiland, ging zelfs met ze op vakantie maar nadat de familie Frankrijk verliet sloeg de vriendschap om. Er vielen harde woorden, maar Nadège en de Meilandjes willen de ruzie graag bijleggen.

Toen Martien en Erica Chateau Marillaux verlieten bleef Nadège eenzaam achter in Frankrijk. De huishoudster voelde zich nogal in de steek gelaten en haalde flink uit naar de reality-familie. Toen Martien en Erica ook nog vertelden over het liefdesleven van Nadège, was Frankrijk te klein! Nadège zou zélf wel even een boek schrijven over de ‘rare familie Meiland’. Later werd Nadège iets kalmer en stuurde ze een berichtje naar Martien en Erica om ze te condoleren met het verlies van hond Bommel. De situatie leek een beetje ontdooid, maar volgens Maxime waren haar ouders een 'beetje naïef'.

De Telegraaf sprak met Erica Meiland en zij vertelde dat Nadège recent geappt had. Ze had gehoord dat Martien en Erica in Frankrijk waren en het leek haar wel leuk om ‘boire du café’. De Meilandjes reageerden nogal bot: “We zijn niet op het kasteel.” Volgens Erica was dit géén uithaal naar Nadège, maar waren ze te druk met de opnames van de kerstspecial.

Vrede op aarde (en Chateau Meiland)

Volgens Erica wil de familie binnenkort best weer eens afspreken met hun oud-schoonmaakster. ‘Er is geen haat van onze kant.’ De familie Meiland wil het graag goedmaken met Nadège zodra ze weer in de buurt van Limoges zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

In Shownieuws vertelde Nadège dat het dit jaar niet zo goed met haar ging. Nadège zei dat ze momenteel werkloos is, en dat ze een tijdje antidepressiva kreeg voorgeschreven.

Je ziet Kerst met de familie Meiland op 24 december op SBS6, vanaf 20:30 uur.