Chantal Janzen, zoontje James

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen, zoontje James

Hilarische Chantal Janzen snoert seks-account de mond

|
|

Laatste update:

Bots, nep-accounts, of seksueel getinte fakers: Instagram zit er tegenwoordig vol mee. RTL-koningin Chantal Janzen - die heerlijk geniet van de zomer - kreeg er vandaag ook weer mee te maken, maar laat het er niet bij zitten.

Chantal, die een snikhete wandeling maakte met haar jarige man Marco, beschrijft op geheel eigen wijze, zoals we gewend zijn van haar perfecte Insta-game, hoe deze wandeling from hell verliep. "Het was hier vanochtend 33 graden. Hij wilde ‘een klein stukje lopen’. Ik stond niet te trappelen. Is ook niet zo raar, want HET WAS HIER VANOCHTEND 33 GRADEN."

Jenny

Je hebt van die accounts waarbij je aan één oogopslag genoeg hebt om te zien dat het waarschijnlijk om een of andere bot gaat. Nou, enter 'jenny.xxy6', wiens profiel volstaat met seksueel getinte beelden en teksten. "Kan ik iemand iets vragen? ??", reageert... 'het'? Chantal kennen we natuurlijk van haar heerlijke sneren en gelukkig had ze er ook nu weer eentje klaarliggen. "Nee jenny ik heb net 1,5 uur gelopen in de bloedhitte dus nu even niet."

Hilarische Chantal Janzen snoert seks-account de mond

Chantal en Marco

Goed, even terug naar de post zelf. Want die zouden we bijna vergeten! Chantal zet dus haar jarige hubby Marco Geeratz in de spotlights. Ondanks dat ze - mede door zijn idee van een wandeling - helemaal gebroken is na deze uitputtingsslag, blijft ze 'voor altijd bij hem', zo schrijft de presentatrice erbij. 'Dat is echte liefde.' Awwww.... Eerder kwam ze ook al met zo'n liefdevol smeltberichtje:

Lees verder