Chantal Janzen, fusie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen, fusie

Chantal Janzen reageert op mogelijke fusie RTL en Talpa

|
|

Laatste update:

Waar de mogelijke fusie tussen RTL en SBS voor vele mensen als een grote shock kwam, gold dat niet voor Chantal Janzen. Zij was al op de hoogte van de plannen. 

Dit onthulde ze vanavond bij RTL Boulevard.

Telefoon op hol

"Ik was al wel op de hoogte", vertelde de succesvolle Songfestival-presentatrice vanavond aan Aran Bade. "Ik wist alleen niet wanneer het precies naar buiten kwam, dus ik dacht: Marieke, Beau, wat gebeurt er? Iedereen had gebeld. Ik dacht even dat er sprake was van een inzamelingsactie voor Peter van der Vorst", lacht ze het geheel weg. Uiteindelijk viel ook bij Chantal het kwartje. 

Oh, oh, oh...

Als de grote TV-ster van RTL hoeft Chantal Janzen hoogstwaarschijnlijk straks niet te vrezen voor een klusje minder, maar met de mogelijke 'terugkeer' van sterren als Wendy van Dijk en Linda de Mol verandert er waarschijnlijk wel wat. "Zie je ze weer collega's worden dat Linda Oh, wat een jaar gaat doen?", vraagt Aran Bade haar. Maar dat had hij beter niet kunnen doen. "Linda en ik hebben daar gesprekken over gehad, dus daar laat ik het nu ook bij. Ik weet van mezelf hoe dat zit en dat ik het heel erg naar mijn zin heb." Heel verstandig, want wie weet werken ze straks wel samen

Bekijk hieronder het hele fragment.

Win het weekend van je dromen!

Onderlinge spanningen

Of Linda zich daar ook zo makkelijk bij neerlegt, is nog maar de vraag. Vorig jaar liet ze weten dat ze het ronduit pijnlijk vond dat Chantal haar pareltje overnam "en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had", aldus de presentatrice, die Oh, wat een jaar van de rechter niet mocht meenemen naar Talpa. Overigens was het daarbuiten ook niet altijd koek en ei tussen de twee blonde sterren.

De opnames van Oh, wat een jaar (met Chantal) zijn in volle gang. Wanneer het seizoen start, is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder