Chantal Janzen en Marco Geeratz

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen en Marco Geeratz
BN'ers

Chantal Janzen laat van zich horen na geruchten over vreemdgaan man

|
|

Laatste update:

Een paar maanden geleden kwam Chantal Janzens man Marco Geeratz plots in het vizier van juicekanaal JuiceChannel. Volgens het platform zou hij regelmatig buiten de echtelijke pot pissen. Chantal komt nu met een reactie

De nieuwste editie van lijfblad &C staat tenslotte in het teken van juice, dus ja, dan ontkom je er niet aan. In haar voorwoord vertelt ze dat ze deze beschuldigingen hoorde tijdens een opnamedag. Het was Marco zelf die Chantal erop attendeerde met een berichtje dat hij las dat hij vreemdgaat. RTL 4's presentatrice wilde de geruchten graag naast zich neerleggen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. 

Selfies bij het vreemdgaanshotel

Haar vriendengroep ging ook... lekker op de juice. Er werd om gelachen en ook schrijft Chantal dat er zelfs grappend selfies worden gemaakt voor het hotel waar Marco dan zou vreemdgaan. Wat ze wel moeilijk vond? Haar ouders en kinderen kregen de juice ook mee. Daar ontkomt je als BN'er nu eenmaal niet aan, erkent ze. "Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet. Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is”, waarmee ze natuurlijk op alle Voice-onthullingen doelt.

‘Ramptoerisme’

Maar... in principe gaat het privéleven van een BN'er de buitenwereld helemaal niets aan, voegt ze toe. "Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme. Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen. Is dat klote? Meer dan. Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt”, concludeert ze.

Lees verder