Eindelijk uitgeslapen! De eerste beelden van Chantal Komt Werken

Chantal Janzen

Chantal Janzen heeft op Instagram de eerste beelden van haar nieuwe programma Chantal Komt Werken gedeeld. In de leader zie je dat de presentatrice niet bang is haar roze outfits vies te maken. Zo gaat ze onder meer aan de slag als bouwvakker, serveerster en schilder.

Instafamous

Chantal Janzen geeft aan het super leuk te vinden om de beelden met ons te kunnen delen. Ze doet dat zodoende zelfs nog voordat deze op tv te zien zijn geweest. Op de eerste aflevering hoef je echter ook weer niet zo lang te wachten. Chantal Komt Werken is namelijk vanaf donderdag 28 maart te zien op RTL 4.

De handen uit de mouwen

Chantal Komt Werken is de opvolger van Chantal Blijft Slapen. In dat laatste programma ging Chantal Janzen een nachtje slapen bij bekende Nederlanders. Ook liep ze een dagje met hen mee. In Chantal Komt Werken steekt ze de handen echter nog wat verder uit de mouwen. In dit nieuwe programma reist ze namelijk heel het land door om verschillende baantjes te testen. Chantal Komt Werken begon trouwens ooit op het online platform &C, dat de presentatrice eind 2017 lanceerde. De blondine houdt zichzelf dus lekker bezig. Sterker nog: vanaf mei is ze samen met Jamai ook nog te zien in de nieuwe vrijdagavondshow All Together Now.