Chantal Janzen lanceert eigen magazine en online platform

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen lanceert eigen magazine en online platform

Chantal Janzen lanceert eigen magazine en online platform

|
|

Laatste update:

Tv-persoonlijkheid Chantal Janzen kondigde in december al aan dat ze haar eigen glossy, &C, op de markt ging brengen. Vandaag lanceert ze een gelijknamig online platform, waar vanaf het najaar ook televisieprogramma’s op verschijnen.

De hele mikmak!

&C (spreek uit: ‘And See’) is een multimediaplatform dat zich richt op vrouwen van 18 tot 48 jaar. “We gaan alles behandelen. Fashion, beauty, lifestyle, travel, wonen. The whole shebang!” vertelt Chantal. En ze pakt het groots aan! Een tijdschrift, website, app, webshop en alle social media-kanalen die je kunt verzinnen: &C is er te vinden.

Nóg eentje?!

Nu horen we je denken: wéér een blonde presentatrice die een gezellig platform voor vrouwen lanceert… Na Linda de Mol en Wendy van Dijk is de noodzaak voor nóg een soortgelijk platform wellicht ook niet erg hoog. Toch beweert Chantal dat &C het anders aanpakt: "Naast bekende en reeds gevestigde namen wil ik ook ruimte maken voor nieuw talent. In de toekomst wordt het bieden van een podium voor nieuw creatief talent een van de belangrijkste uitgangspunten van &C."

Lancering

In maart wordt het maandelijkse blad gelanceerd. Wanneer het online platform precies van start gaat, houdt Chantal nog even geheim. Je kunt je wel alvast op de website inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte gebracht wordt.

Lees verder