Channing Tatum in Magic Mike uit 2012

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Channing Tatum in Magic Mike uit 2012

Channing Tatum zoekt nieuwe Magic Mike in talentenjacht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer een poosje geleden dat Channing Tatum in de tangaslip van Magic Mike stapte. Maar daar kan binnenkort zomaar verandering in komen.

Stripper

Entertainment Weekly schrijft dat HBO werkt aan een talentenjacht die is gebaseerd op Magic Mike. In deze film uit 2012 speelt Channing Tatum een dakdekker die na zonsondergang de kost verdient als stripper. Na een vervolg en een theaterversie slaat de Magic Mike-franchise nu dus weer een hele andere weg in.

Las Vegas

“Terwijl ze zich ontdoen van hun kleren, ontdoen ze zich ook van hun emotionele bagage. Maar er kan maar één de Real Magic Mike zijn”, zo valt te lezen in de aankondiging. De winnaar van de competitie wint niet alleen een fors geldbedrag, maar krijgt ook de kans om zich te bewijzen in de Magic Mike-liveshows in Las Vegas. De talentenjacht zal later dit jaar van start gaan.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Goede voorbeeld

Channing Tatum zal in ieder geval optreden als uitvoerend producent van The Real Magic Mike. Het is echter nog niet bekend of zijn werk beperkt blijft tot een rol achter de schermen of dat de acteur zelf ook nog even het goede voorbeeld geeft in de talentenjacht. Tatum heeft een terugkeer als Magic Mike trouwens nooit uitgesloten… maar dan wel onder zijn voorwaarden!

Lees verder