Catherine Keyl

Veronica Superguide logo
Catherine Keyl
BN'ersSBSRTLHLF8TVTalkshow

Catherine Keyl: ‘Nederlandse talkshows lijken allemaal op elkaar’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Catherine Keyl vindt het programma Beau maar niks “Het programma is inwisselbaar”, liet ze weten aan de VARAgids, zo meldt mediacourant.

Te weinig creativiteit

Volgens Catherine is Beau een toptalent, maar komt hij niet helemaal tot z’n recht in zijn eigen show. Het ligt niet aan de presentator zelf, laat Catherine nog weten. Ze denkt zo over alle Nederlandse talkshows. “Beau is heel talentvol en hij kan goed met mensen omgaan,” aldus de presentatrice. “Maar de redacties van al die shows tonen te weinig creativiteit en zijn bang om een onderwerp te laten liggen. Het lijkt allemaal op elkaar.”

Over HLF8 is Catherine een stuk milder. “Iemand die in het moeilijke van talkshow begint, gun ik succes dus als ik daarbij wat tips kan geven waar hij wat aan heeft dan doe ik dat”, vertelt de presentatrice die meerdere keren te zien was in het programma.

Catherine weer zelf op de buis? 

Dat Catherine zo’n uitspraak over talkshows doet is opvallend. Want in een interview met Libelle vertelde ze weer terug te willen keren met een eigen talkshow. “Ik heb het al behoorlijk druk. Maar wat mij leuk lijkt, is een talkshow waarin een ouder en een jonger iemand hun visie geven op het nieuws en de actualiteiten. Ik ben al wat zaadjes aan het planten, we zullen zien”, liet ze toen weten.

 

Na haar optreden bij HLF8 hoopten kijkers al op een talkshow van de presentatrice zelf.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder