Cast Buffy the Vampire Slayer na jaren weer samen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cast Buffy the Vampire Slayer na jaren weer samen

Cast Buffy the Vampire Slayer na jaren weer samen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Omdat het deze maand 20 jaar geleden is dat Buffy the Vampire Slayer voor het eerst op tv verscheen, had Entertainment Weekly de cast uitgenodigd om herinneringen op te halen. Wat volgt is een heerlijke ‘trip down memory lane’ voor de cast én de fans!

Culthit

Want to feel old? Op 10 maart 1997 zond de Amerikaanse zender The WB de eerste aflevering uit van Buffy the Vampire Slayer. Het was begin van zeven seizoenen die Buffy, Xander, Willow, Angel en Spike talloze fans van over de hele wereld zouden opleveren! Op vrijdag 10 maart haalden bedenker Joss Whedon en hoofdrolspeelster Sarah Michelle Gellar al herinneringen op aan de serie op hun Instagram- en Twitter-accounts, maar Entertainment Weekly ging nog een stapje verder: zij nodigden (bijna) de hele cast uit van de razend populaire culthit!

Grijze haren

Tijdens deze te gekke castreünie leggen acteurs als Nicholas Brendon (Xander), Alyson Hannigan (Willow), James Marsters (Spike), David Boreanaz (Angel) en natuurlijk Sarah Michelle Gellar uit wat de serie heeft betekend. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor de fans! Opvallend detail: met uitzondering van een paar grijze haren bij Xander lijken de acteurs geen dag ouder te zijn geworden. Zouden ze dan toch… ?

De complete Buffy-reünie is hier terug te zien!

Lees verder