Carlo Boszhard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard
Married at First Sight

Carlo Boszhard laat van zich horen na felle Married at First Sight-kritiek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Anderhalve week geleden werd kijkcijferkanon Married at First Sight besproken tijdens Media Inside. Het programma kreeg de nodige kritiek te verduren. MAFS-presentator Carlo Boszhard laat van zich horen.

‘Beetje moe?’

MAFS werd onder de loep genomen door de tafelgasten. Presentator Gijs Groenteman liet duidelijk merken dat hij er niks van moest hebben: Word je ook niet een beetje moe van de hele tijd dat Carlo Boszhard-zijn, waar je dan naar zit te kijken? Het is veel Carlo Boszhard wat je de hele tijd krijgt”, vroeg hij aan Rob Kemps. De zanger vond dat Carlo het programma juist leuk maakte om naar te kijken.

‘Alsof het om hem draait’

Marcel van Roosmalen had net als Gijs zijn mening over Carlo klaarliggen: “Ik erger me dus wél aan Carlo Boszhard. Die staat daar toch op iedere bruiloft te springen alsof het om hem draait. Ik word er helemaal niet goed van, dat blije gedoe.

‘Zeurderige stem’

Hoewel Carlo niet inhoudelijk reageert op de sneren van Marcel, leren we door zijn nieuwe Televizier-column wel iets bijzonders. Wat blijkt? Carlo geniet enorm van Media InsideDe zeurderige stem van Gijs Groenteman erbij, maakt dit tot een satirisch pareltje. Het schreeuwt om een imitatie, al is het origineel moeilijk te overtreffen”, schrijft hij. De presentator vindt dat Media Inside een beter tijdstip verdient, omdat het anders een parel voor de zwijnen blijft. Om Marcel kon hij ook wel lachen: “Het beeld dat hij naar een uitzending van MAFS zit te kijken – en vooral hoe – lijkt me hilarisch. Toch een beetje alsof je Maarten van Rossem bij een K3-concert ziet staan.

 

MAFS nadert langzaam het einde van het seizoen, maar de heftige én mooie momenten blijven maar komen. We zijn nog steeds in de wolken van Sonny en Dylan en raken we niet uitgepraat over alle drama tussen Joep en Caroline

 

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland! 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Lees verder