‘Captain America grootste kanshebber om dood te gaan in Avengers: Endgame’

Veronica Superguide logo
‘Captain America grootste kanshebber om dood te gaan in Avengers: Endgame’

‘Captain America grootste kanshebber om dood te gaan in Avengers: Endgame’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Marvel-fans weten het bijna zeker: Captain America gaat het loodje leggen in Avengers: Endgame.

Dat maakt entertainmentsite Cinemablend bekend, die Marvel-fans een ‘dodenlijst’ liet samenstellen. Maar liefst 81% van de fans denkt dat Steve Rogers de film niet overleeft…

Bloedbad

Eerder stelden wij ook al een dodenlijst samen, met deze Marvel-helden die Avengers: Endgame waarschijnlijk niet overleven. Het zal je niet verrassen, maar ook wij plaatsten Captain America helemaal bovenaan.

En Iron Man dan?

De Cinemablend-volgers zijn daarnaast ook niet zo zeker van Tony Stark. Meer dan de helft van de fans (55%) denkt juist dat Iron Man doodgaat, niet Captain America. Thanos staat overigens op de tweede plek met 72% van de stemmen.

De overlevers

Helemaal onderaan, dus volledig veilig, staat Carol Danvers, aka Captain Marvel. Een miezerige 1,94% van de deelnemers stemt haar de dood in. Logisch ook dat het er zo weinig zijn: haar eerste film kwam vorige maand uit en is een enorme hit. Dit wil Marvel nog wel even uitmelken!

Endgame-prep

Ben jij al helemaal klaar voor de release van Avengers: Endgame? Om je nog even op weg te helpen, doken wij eerder al in een aantal plausibele theorieën over het verloop van de film. Ook kunnen we één opmerkelijke theorie alvast schrappen: iets met Ant-Man en Thanos’ anus.

Lees verder