Bastiaan, Milou, Elise, Madeleen, BZV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bastiaan, Milou, Elise, Madeleen, BZV

Milou wordt opgevrolijkt door BzV-vriendinnen Elise en Madeleen

|
|

Laatste update:

Nu het definitief uit is tussen haar en Bastiaan kan Boer zoekt vrouw-ster Milou vast wel wat steun gebruiken. Gelukkig kan de blondine nog altijd terecht bij 'haar voormalig liefdesrivalen' Madeleen en Elise!

Het olijke trio maakt zich namelijk op voor een heerlijke girls night, zo schrijven ze op Instagram.

Leven als vrijgezel

Als je het winterse plaatje ziet, kun je je bijna niet voorstellen dat ze vorig jaar alle drie streden om dezelfde man in Boer zoekt vrouw. Uiteindelijk was het Milou die er met de 'hoofdprijs' vandoor ging, maar helaas blies Bastiaan dat liefdesverhaaltje vorige maand al uit. "De liefde was en is er nog steeds, en ohhh wat had ik hiervoor willen vechten", reageerde een gebroken Milou. "Maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen." Sindsdien gaat ze dus weer single door het leven.

Liefdesgeluk voor Elise en Madeleen

Bij de andere dames ging het er rooskleuriger aan toe. Elise ontmoette kort na haar Boer zoekt vrouw-avontuur Jonathan en inmiddels woont het stralende koppels zelfs al samen mét hond Eddy. Madeleen vond, terwijl het BZV-avontuur nog op tv was, ook het liefdesgeluk. Helaas weten we door haar gesloten Instagram-account niet of dit sprookje heeft standgehouden, maar we hopen het natuurlijk wel. 

Lees verder