Jacqueline, Geert Jan en Karine in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jacqueline, Geert Jan en Karine in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

BzV-kijkers denken dat boer Geert Jan Karine ‘dumpt’

|
|

Laatste update:

Er heerst bijna geen twijfel bij Boer zoekt Vrouw-kijkers: paardenfokker Geert Jan, één van de meest besproken deelnemers van dit seizoen, gaat voor kandidate Jacqueline!

Al eerder mochten veel kijkers in hun glazen bollen kijken om te voorspellen wie volgens hen zijn of haar spullen moest pakken. Zo denkt men dat boer Jan voor Nienke gaat en daarmee Vera links laat liggen. Via het officiële Instagram-kanaal van Boer zoekt Vrouw lieten ze ook nu weer van zich horen: welke dame steelt het hart van Geert Jan?

Jacqueline

Volgens kijkers krijgt Karine bij het eerstvolgende 'keuzemoment' de spreekwoordelijke zak. Maar liefst 82 procent van de stemmers denkt namelijk dat Jacqueline mag blijven om verder te daten met de boer! Die zijn in ieder geval een stuk zekerder dan Geert Jan zelf. Tot nu toe is hij namelijk nog altijd onder de indruk van beide dames, zonder duidelijke voorkeur. Gaat dit in de aflevering van vanavond wellicht veranderen? Gaan de liefdesvonken eindelijk in het rond spatten?

BzV-kijkers denken dat boer Geert Jan Karine ‘dumpt’

Preview

Over vanavond gesproken: niet alleen Geert Jan komt steeds dichterbij 'de keuze'. Uiteraard moeten ook Annemiek, Jan, Geert én Bastiaan nu langzaam maar zeker nadenken over hun twee overgebleven 'logees'. Met wie zijn ze een toekomst voor zich? En geldt dat andersom ook? In een preview voor de nieuwe aflevering zien we hoe Brabo Geert even een heart to heart heeft met Angela.  Dat belooft wat!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Lees verder