Yvon Jaspers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers

BzV-geheim onthuld: ‘Yvon staat in de berm te wachten’

|
|

Laatste update:

De afgelopen weken vroeg menig Boer zoekt Vrouw-kijker zich wellicht af hoe het toch komt dat presentatrice Yvon Jaspers er altijd als de kippen (ha!) bij is wanneer er bijvoorbeeld een deelnemer dreigt te vertrekken tijdens de logeerweek. Wat blijkt? Ze zit stiekem in een berm te wachten! 

Eerder deze week zat cabaretier Marc-Marie Huijbregts bij Beau aan tafel om te praten over het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen. Deelnemer Jelte zat er ook bij (en die kreeg later nog een sneer van 'zijn' Annemiek). Marc-Marie vroeg zich af hoe het toch kan dat Yvon altijd op het goede moment aan komt zetten en besloot de makers te bellen. 

BzV-geheim

Het afgelopen seizoen zagen we het meerdere keren gebeuren. Yvon die plots, uit het niets, het erf betreedt. Precies op het moment dat iemand bemoedigende woorden of een spreekwoordelijke schop onder de kont verdient. Neem bijvoorbeeld deelnemer Erik. Die besloot na een gesprek met Annemiek om toch maar weg te gaan. Opeens komt Yvon de trap op om Erik - heel subtiel - te vertellen dat hij het niet op moet geven (heeft 'ie dat inmiddels wel gedaan?). Hoe kwam sneaky Yvon zo snel in actie?

Wachten in een berm

Marc-Marie vertelde in geur en kleur hoe Yvon dit toch steeds flikt. Wat blijkt? Er is de hele dag uiteraard een (camera)crew aanwezig tijdens de logeerweek. Wanneer er ophef dreigt aan te komen of sensatie in zicht lijkt, krijgt Yvon een seintje dat ze effe héél snel plank gas richting het erf moet scheuren ("Ga rijden, Yvon!"). Volgens Marc-Marie moet ze dan in de auto haar make-up en haar doen om vervolgens op veilige afstand ergens in een berm te wachten. Mocht 'het' dan toch gebeuren, kan ze meteen 'toeslaan'. Als het onverhoopt toch NIET fout gaat, druipt ze weer af zonder dat iemand het doorhad. "Ze staat voornamelijk in een berm te wachten.

Lees verder