Maud en Evert BzV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maud en Evert BzV
Boer zoekt VrouwBN'ers

BzV: ‘Dat is toch wel de grootste verrassing van het seizoen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

De vonken spatten van het scherm bij Evert en Maud in Boer zoekt Vrouw. Telegraaf-journalist Eva van Riet noemt boer Evert in haar BzV-nabespreking zelfs "de grootste verrassing van het seizoen"!

Evert neemt initiatief 

De twee mochten tijdens de citytrip het Kroatische Split ontdekken. Samen bezochten ze een waterval en doken ze de bosjes in. Wat Eva opviel was dat Evert Maud meetrok: “Evert die ineens het initiatief nam en Maud gewoon hartstikke ging zoenen voor een waterval, voor een draaiende camera. Heel leuk om te zien”, vertelde ze enthousiast.

Helemaal hoteldebotel

Daarnaast merkte ze op dat Maud helemaal hoteldebotel is en enorm haar best doet om het te laten slagen met Evert. Maar ook dat de boer ook zo zijn twijfels had of Maud zich uiteindelijk niet zou vervelen op de boerderij. De twee hebben toch een weg weten te vinden en hebben het nu zelfs over toekomstplannen. “Evert die dus de liefde verklaart aan Maud, dat is toch wel de grootste verrassing van het seizoen.

In het begin konden Boer zoekt Vrouw-kijkers Maud niet uitstaan, maar inmiddels heeft ze onze harten veroverd én ook nog die van Evert!

Komende zondag zien we welke relaties uit Boer zoekt Vrouw het hebben overleefd. 20.30 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder