Het Jachtseizoen StukTV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het Jachtseizoen StukTV

Britt en Simon pakken helikopter in Het Jachtseizoen

|
|

Laatste update:

Nieuw tv-seizoen, nieuwe programma's! Naast Spaanders en The Wheelwas vanavond ook Het Jachtseizoen voor het eerst op de buis te zien. Nou ja, nieuw... Het succesvolle YouTube-format van de jongens van StukTV, waarin ze letterlijk jagen op BN'ers, bestaat al langer, maar is nu dus naar tv gehaald. 

Britt & Simon

Voor deze eerste aflevering mochten Britt Dekker en Simon Keizer zich in de bekende oranje overalls hijsen en op zich laten jagen door Giel, Thomas en Stefan. Er zijn een paar regels: ze mogen maar 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten en mogen geen eigen geld en telefoon gebruiken. Best een uitdaging, dus. Maar Britt & Simon (leuk nieuw duo!) pakken het serieus aan: er wordt zelfs even een helikopter geregeld! Maar daarbij worden ze wel op de hielen gezeten door de drie mannen...

Vliegangst

Er is alleen één probleempje: Britt heeft last van vliegangst. "Hebben jullie ook kinderen? Dan weet je zeker dat jullie ook thuis willen komen." Na de geruststelling dat de piloot twee zonen heeft, durft Britt dan toch in te stappen. En nét op het nippertje. Ze kunnen het niet laten om nog even te zwaaien naar de jongens, die op een paar meter afstand toekijken hoe de helikopter de lucht in gaat. Ontsnapt!

Duo's

Waar er in de YouTube-serie op BN'ers alleen werd gejaagd, vormen ze nu dus duo's, wat in het geval van Britt en Simon extra vermakelijke momenten oplevert. Later in het seizoen kunnen we onder andere nog Dave en Donny Roelvink verwachten (als Dave maar niet zelf gaat rijden...), Katja Schuurman en Babette van Veen, Wendy van Dijk en Najib Amhali en ook Bram Krikke en Herman den Blijker gaan proberen uit handen te blijven van de StukTV-jongens.

Of het ze gaat lukken? Het Jachtseizoen is elke zaterdagavond om 20.30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder