Britt Dekker bij de premiere van Whitestar

Veronica Superguide logo
Britt Dekker bij de premiere van Whitestar

Britt Dekker breekt Instagram met bikinifoto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De kandidaten die een date met Britt Dekker misliepen in Take Me Out zullen zich vandaag wel twee keer voor hun kop hebben geslagen. Normaal plaatst de presentatrice van Britts Gouwe Ouwen op Instagram vooral vrolijke updates over haar droompaard George. Maar vandaag besloot zij het over een heel andere boeg te gooien. Britt nam namelijk alvast een voorschot op de lange, hete zomer met een weinig verhullende bikinifoto. En dat bleef niet bepaald onopgemerkt!

‘Killer body!’

De volgers van Britt Dekker waren diep onder de indruk van het zomerse kiekje. Inmiddels staat het aantal likes op Instagram al op bijna 30.000. En daar zitten niet de minsten tussen. “Wat een lijf!”, schrijft YouTube-ster Dionne Slagter. “Killer body!”, constateert acteur Tygo Gernandt. Chantal Janzen zegt niks, maar plaatst drie veelzeggende vlammetjes die het wat ons betreft prima samenvatten!

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Patat

Gelukkig is Britt de beroerdste niet en deelt ze al haar beautygeheimen met haar fans op Instagram. Het recept voor de perfecte beach body volgens de realityster: “Paardrijden en patat.” Het is weer eens wat anders dan de methode van Sonja Bakker...

Lees verder