Britney Spears

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britney Spears
Hollywood

Britney Spears gebroken door uitspraken zoon Jayden

|
|

Laatste update:

“Het raakt me om te horen dat ik niet aan zijn verwachting voldoe als moeder.” Britney Spears is flink geschrokken van de uitspraken van haar 15-jarige zoon, dat laat ze weten in een emotionele post op Instagram.

Expliciete foto’s

Zoon Jayden liet eerder namelijk weten dat hij moeite heeft met de nogal expliciete foto’s die zijn moeder regelmatig deelt. Haar Instagram staat vol met nogal opvallende filmpjes waarin ze voor de camera danst in lingerie of korte jurkjes. Eigenlijk in alle video’s heeft ze dezelfde lege blik in haar ogen. Iets wat ook opvalt bij haar fans: “Het is bijna alsof ze (nog steeds) gedwongen wordt dit te doen”.

 

Eindelijk vrij

In de post slaat ze keihard terug. "Ik hoop dat mijn kinderen op een dag begrijpen hoe het voor mij was om al die jaren in feite gegijzeld te worden door mijn eigen familie." Ook deelt ze dat ze, nu ze eindelijk vrij is, tegen Jayden zegt: “Ik heb je lief, elke dag, voor de rest van mijn leven”.

 

‘Mijn liefde voor mijn kinderen kent geen grenzen’

De emotionele popster wil, ondanks de heftige uitspraken, benadrukken hoeveel ze van haar kinderen houdt. Over haar 16-jarige zoon Preston zegt ze: “Jij leert mij zoveel in het leven. Ik hoop dat je in de spiegel kijkt en je altijd zal herinneren dat je mijn kind bent. En dat dat altijd zo zal blijven.”

 

Geen goed voorbeeld voor haar kinderen

Over haar ex Kevin Federline, de vader van Jayden en Preston, heeft ze geen goed woord over. Volgens Britney rookt hij elke dag wiet en is hij geen goed voorbeeld. “Ik heb jullie vader, die al vijftien jaar geen baan heeft, geholpen. Het zal wel makkelijker zijn om bij iemand te wonen die niet controleert of jullie je huiswerk hebben gedaan.” Oef, Britney…

Interview met 60 Minutes

Deze week werd bekend dat Kevin Federline een interview heeft gegeven aan het Australische programma 60 Minutes. Niet alleen Federline doet zijn verhaal, maar ook zoons Jayden en Preston doen uitspraken over hun moeder. Het complete interview wordt zondag uitgezonden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder