André Hazes en Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Bridget Maasland

Bridget Maasland onthult: al eerder gezoend met André Hazes

|
|

Laatste update:

De nieuwe liefdesrelatie van André Hazes en Bridget Maasland houdt showmedia in zijn greep, maar niet elk gerucht klopt. Zo ontkent Bridget dat ze een 'huwelijksnacht' beleefde met André, maar geeft ze toe dat de twee wél hadden gezoend. 

Huh? Huwelijksnacht? Hoe, wat waar, horen we je denken. Nou, het zit zo: De Telegraaf publiceerde gisteren een gerucht. André en Bridget - die hun relatie momenteel 'verkennen' - zouden in 2014 een wilde nacht hebben beleefd tijdens de bruiloft van Patty Brard en haar Antoine. Klopt echt niets van, benadrukt Bridget - het bleef bij een zoen. 

Gezoend met André Hazes

"Er is die avond een zoen geweest", onthulde ze gisteren in RTL Boulevard. "Ik heb absoluut geen 'huwelijksnacht' beleefd met André op de huwelijksdag van Patty Brard en haar man Antoine."

Stelde niet veel voor

Volgens Bridget stelde die zoen destijds niet zo veel voor. "Maar meer wil ik hier niet over kwijt." Wél wil ze wat meer kwijt over het stukje van De Telegraaf. "Ik wil benadrukken dat het artikel zonder hoor en wederhoor is gepubliceerd en kwetsend is voor zowel André als mijzelf." De volkszanger zelf blijft overigens volhouden dat hij zijn ex Monique nooit heeft bedrogen met een ander.

Lees verder