André Hazes voor de camera

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes voor de camera

André Hazes: ‘Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit weekend was Nederland in de ban van de breuk van André Hazes en Monique Westenberg. Maar nu Hazes wordt afgeschilderd als de boeman van het verhaal, wil de realityster toch nog even iets kwijt!

Schok

Afgelopen zaterdag werd bekend dat André Hazes en Monique Westenberg een punt hadden gezet achter hun relatie. Ondanks dat de geruchten over een mogelijke breuk al teruggaan tot de zomer en de ex-geliefden bevestigen dat ze al maanden geleden uit elkaar zijn gegaan, kwam het showbizznieuws toch als een schok. Niet in de laatste plaats omdat de volgende dag bekend werd dat niemand minder dan Bridget Maasland de nieuwe vlam was van de volkszanger. Je zou dus kennen denken dat André de moeder van zijn kind heeft verlaten voor de blonde presentatrice… maar volgens de realityster is dat klinkklare onzin!

Hartenkreet

In een uitgebreide post op Instagram reageert André Hazes op de berichtgeving over het stranden van zijn relatie met Monique. “Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget”, schrijft hij bij een screenshot van een bericht uit De Telegraaf. Volgens André was de relatie al voorbij toen hij Bridget tegen het lijf liep en verliefd werd. “Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen.... Haat me dan vooral!”, zo sluit hij zijn hartenkreet af.

Lees verder