Brad Pitt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brad Pitt
Hollywood

Brad Pitt speelt hoofdrol in Formule 1-film voor Apple TV+

|
|

Laatste update:

Brad Pitt en F1-coureur Lewis Hamilton kruisen elkaars paden dankzij de gloednieuwe Formule 1-film, die wordt gemaakt door Apple TV+. De streamingdienst laat weten dat Brad de hoofdrol heeft en Hamilton als producent aan de slag gaat.

Top Gun: Maverick regisseur aan boord

We weten ook al grotendeels waar de F1-film over gaat. Een oudere coureur (Brad Pitt) laat zijn pensioen even voor wat het is om de strijd aan te gaan met een nieuwkomer binnen de koningsklasse van de autosport. De film wordt geregisseerd door Joseph Kosinski, die onlangs een groot succes boekte met de blockbuster Top Gun: Maverick. Maar ook Jerry Bruckheimer werkt mee aan het project. 

 

Zien we Lewis op het witte doek?

Lewis heeft eerder al cameo’s gehad in de films Cars 2, Cars 3 en Zoolander 2. Ik vind het leuk om te doen, maar ik weet niet of ik er echt talent voor heb”, vertelde hij eerder al. “Dus ik maak mijzelf geen illusies over een filmcarrière, en die ambieer ik ook helemaal niet; daarvoor vind ik racen nog veel te leuk en uitdagend.

 

Lewis mag het dan heel leuk vinden om mee te werken aan een Formule 1-film, Max Verstappen moet er niks van hebben. Hij is namelijk niet bepaald fan van de Netflix-serie Drive to Survive

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder