Bohemian Rhapsody’s Bryan Singer niet meer regisseur van Red Sonja

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bohemian Rhapsody’s Bryan Singer niet meer regisseur van Red Sonja

Bohemian Rhapsody’s Bryan Singer niet meer regisseur van Red Sonja

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Regisseur Bryan Singer werd tijdens het filmen van Bohemian Rhapsody ontslagen en nu lijkt de reboot van Red Sonja ook aan zijn neus voorbij te gaan. Een bron meldt aan The Hollywood Reporter dat de controversiële regisseur stilletjes verwijderd is vanwege alle negatieve pers. Singer wordt namelijk beschuldigd van het misbruiken van minderjarige jongens en dat staat niet mooi op een filmposter!.

Ondanks de zeer ernstige beschuldigingen is het nieuws toch opmerkelijk. Millennium Films-eigenaar Avi Lerner spronger eerder namelijk nog in de bres voor de Bohemian Rhapsody-regisseur. De beschuldigingen tegen Bryan Singer zouden niet waar zijn en dus mocht hij alsnog de Conan the Barbarian spin-off Red Sonja verfilmen.

Geen buitenlandse distributeur

Uit anonieme bronnen, die The Hollywood Reporter citeert voor wéér een ander schandaal met Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara, heeft Avi Lerner alsnog Singer ontslagen. Red Sonja kon namelijk met geen mogelijkheid een buitenlandse distributeur krijgen. Millennium Films besefte ook dat dit door Singer kwam.

Bohemian Rhapsody 2?

Bryan Singer werd voor Bohemian Rhapsody opgevolgd door Dexter Fletcher maar heeft nog wel de volledige regisseurscredit in de aftiteling. De film won ondanks matige kritieken een hele kast aan filmprijzen met Rami Malek als Freddie Mercury-acteur voorop. Er wordt zelfs al gesproken over een mogelijke Bohemian Rhapsody 2! Als dat gebeurt hoeft Bryan Singer hoogstwaarschijnlijk niet op een uitnodiging te rekenen.

Lees verder