Tom Groot Boer Zoekt Vrouw Eigen Huis & Tuin

Veronica Superguide logo
Tom Groot Boer Zoekt Vrouw Eigen Huis & Tuin

Boer Tom lacht om sexy-opmerking Angela de Jong

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Boer zoekt Vrouw-bekendheid Tom Groot schoof deze week aan in Koffietijd om - samen met Froukje de Both en Hugo Kennis - Eigen Huis & Tuin te promoten. Presentatrice Pernille La Lau confronteerde Tom opeens met een super-oude Angela de Jong-uitspraak! Euh...

Het kwam een béétje uit de lucht vallen, maar Pernille haalde plotseling een vijf jaar oude koe uit de sloot. Blijkbaar had Angela, tegenwoordig bekend van haar tv-fitties en scherpe uithalen naar BN'ers en programma's, ooit eens geschreven dat ze Tom nogal sexy vond.

Tulpenbollenboer

"We hebben natuurlijk onze beroemde tv-critica van het AD, Angela de Jong", begint Pernille. "En zij schrijft over jou: ‘Ik wist niet dat het poten van tulpenbollen zo sexy kon zijn.’ Is dat niet een beetje gek voor jou dat al die dingen zo over jou geschreven worden? Voel jij je sexy als je een tulpenbol plant?" Vervolgens barst Tom in lachen uit. Eenmaal bijgekomen: "Ik voel me niet per se sexy".

Tom reageert op Angela de Jong

De uitspraken dateren volgens Mediacourant van 2015 (!). Een tijd waarin Angela nog helemaal niet zo'n big deal was. Desondanks gaat Tom er wel op in. Nee, hij vindt zichzelf dus niet zo'n hunk. "Thuis stap ik in mijn overal en rij ik in mijn trekker om echt in het groot bollen te planten. Dit is gewoon tuinieren als het ware. Ik voel me niet per se anders dan wat ik doe", zegt 'ie nuchter. Inmiddels is de BzV-bekendheid al jaren een tv-gezicht door zijn rol in Eigen Huis & Tuin. Iets waar hij totaal niet op rekende. "Nee, vrienden van mij hadden me aangemeld voor Boer Zoekt Vrouw en ik heb nooit de intentie gehad om iets op televisie te doen. Toevallig is de bal zo aan het rollen en ik vind het leuk."

Lees verder