Deelnemers Expeditie Robinson NL vs BE 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deelnemers Expeditie Robinson NL vs BE 2020

Kijkers Expeditie Robinson lachen zich rot om beschamende blunder

|
|

Laatste update:

Deze week ging Expeditie Robinson: NL vs BE in première bij Videoland. Maar deze dankzij de ondertiteling werd deze survivalshow voorzien van een onverwachte erotische lading!

Poes

Een typfoutje is snel gemaakt, daar kunnen we op de redactie over meerpaten. Maar de uitglijer in Expeditie Robinson: NL vs BE was wel heel ongelukkig. Volgens sommige kijkers was de Videoland-versie van Expeditie Robinson verschrikkelijk kinderachtig’, maar daar hadden de mensen die de ondertiteling hadden aangezet absoluut geen last van. Integendeel, wat er onderin beeld viel te lezen was beslist niet voor de poes. Hoewel…. Waarom liggen de ‘H’ en de ‘K’ dan ook zo idioot dicht bij elkaar op het toetsenbord?

Hut

Tijdens de première van Expeditie Robinson: NL vs BE verspreidde bovenstaande blunder zich al snel als een lopend vuurtje over Twitter. Het duurde dan ook niet lang voordat kijkers zich hardop afvroegen of ze zaten te kijken naar Expeditie Robinson of Temptation Island. Het is trouwens niet de eerste keer dat deze realityserie de mist in gaat: zo zette RTL een promo online waarin te zien was wie de finalisten waren. Niks mis mee, ware het niet dat de halve finale nog moest worden uitgezonden… Dat is pas echt hut!

Lees verder