Bizar: Moeders daten elkaars jonge zoons in MILF Manor

Vond je Videoland-serie Matched By Mom al een tikkie heftig? Bereid je dan voor op MILF Manor, een nogal extreme datingshow waarin moeders jongens daten die hun zoons hadden kunnen zijn. Plottwist: dat zijn ze ook!

Door Robin Heerkens
MILF Manor

Haal even diep adem. Dit is nogal wat. Neem een groepje vrijgezelle jongens, zet daar een even grote groep 'MILFS' tegenover en je hebt... MILF Manor. Wat oudere moeders die op jonge mannen vallen - helemaal prima natuurlijk, maar wat géén van de deelnemers wist, is dat je bij zoon of moeder in dezelfde villa belandt! Hoe awkward wil je het hebben?

'Dat is mijn moeder!'

De openinsscène van MILF Manor is al realitygoud. Beide groepen staan klaar om te gaan daten in een of ander luxe resort in Mexico. Plots ziet één van de gasten zijn moeder staan in het rijtje vrouwen. "Dat is mijn moeder!", zegt hij verbaasd. "Mam, wat doe jij hier?", zegt een andere jongen. Hoe zit dit nu? Nou, moeder en zoon reisden samen af naar Mexico en dachten dat ze allebei op een ander datingresort terechtkwamen. De schok is dan ook groot wanneer ze erachter komen dat ze meedoen aan hetzelfde fucking programma!

MILF Manor

Ongemak? Nou en. Het houdt moeders April Marie, April Jane, Charlene, Pola, Kelle, Shannan, SoYoung en Stefany én de jongens zeker niet tegen om lekker te flirten. Dat levert natuurlijk een flinke portie drama op. En eh... voor wie zich al de hele tijd afvraagt: wat is een MILF nu eigenlijk? Dat staat voor 'Mother I'd Like to Fuck'. Sinds Jennifer Coolidge de ultieme MILF speelde in de American Pie-films, is de term gemeengoed geworden. Die rol heeft Jennifer trouwens geen windeieren gelegd op het gebied van mannelijke aandacht!

MILF Manor is vanaf donderdag 9 februari om 21.30 uur te zien op TLC. De eerste aflevering staat al op discovery+.