Christian Slater en Patricia Arquette in True Romance in bioscoop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Christian Slater en Patricia Arquette in True Romance in bioscoop

Yes: Bioscopen gaan volgende week weer open!

|
|

Laatste update:

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf volgende week kunnen we weer een filmpje pakken. Dat maakte minister-president Rutte vandaag bekend tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

Open voor publiek

Begin deze maand moesten bioscopen, theaters en musea opnieuw hun deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zouden tot minstens 18 november duren. Maar het aantal besmettingen is sinds die tijd flink afgenomen. En dus is het volgens minister-president Rutte niet onverantwoord om bioscopen, theaters en musea weer open te stellen voor publiek.

Win Watch Dogs: Legion voor PS4, Xbox One of PC!

Blockbusters

Dat houdt in dat we vanaf komende donderdag weer naar de bioscoop kunnen. Naar verwachting zal het maximaal aantal bezoekers wel beperkt blijven tot dertig per voorstelling. Dat is meteen ook de reden waarom we nog even geduld hebben moeten hebben voordat blockbusters als Black Widow, Jurassic World: Dominion en natuurlijk No Time to Die in première gaan. Als de studio's namelijk ergens een hekel aan hebben, zijn het wel halflege zalen. 

Klassiekers

Tot die tijd wordt de programmering vooral gevuld met klassiekers als The Lord of the Rings-trilogie, Goodfellas en The Shining. Maakt ons niet uit, wij zouden nog een kaartje scoren voor de 4K-versie van Ik Ben Joep Meloen als die zou draaien… op gepaste afstand natuurlijk!

Lees verder