Billy Bakker in Utopia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Billy Bakker in Utopia

Billy uit Utopia stapt in huwelijksbootje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Heb je ook last van afkickverschijnselen na de finale van Utopia? Gelukkig kunnen we onze favoriete kandidaten ook gewoon volgen buiten de poorten!

Wennen

Vorige maand kwam er een einde aan Utopia 2. In de finale zagen we hoe Hiske er met de prijzenpot vandoor ging. Het stoppen van de langlopende realityreeks zal niet alleen even wennen zijn voor de fans, maar zeker ook voor de kandidaten. Gelukkig bewijst Billy dat er ook nog leven is ná Utopia. Op Instagram onthulde de realityster dat zij dit jaar gaat trouwen met haar grote liefde Chris Staring. Zij is tijdens Nieuwjaar ten huwelijk gevraagd door haar aanstaande.

Comeback

“Ja, ik wil. Wij gaan trouwen!”, schrijft Billy bij het romantische kiekje op Instagram. Verschillende oud-kandidaten van Utopia reageren in de comments op het heuglijke nieuws. Zo schrijft Romy: “Ben zó blij voor jou!” Billy werd weggestemd uit Utopia in 2014. Maar dat weerhield haar er niet van om maar liefst twee keer een comeback te maken in de realityreeks. Nu maar hopen dat er in het huwelijk tussen Billie en Chris minder knallende ruzies plaatsvinden dan in de roemruchte realityserie!

Lees verder