Billy Bakker in Utopia

Veronica Superguide logo
Billy Bakker in Utopia

Daar is ze weer: Billy keert terug in Utopia

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Blijkbaar zijn de mensen die willen meedoen aan Utopia nu toch echt op. Gelukkig kan de realityshow altijd rekenen op Billy!

Valreep

Met het aangekondigde einde van Utopia gaat de realityserie zijn laatste fase in. Maar op de valreep tovert het programma toch nog een konijn uit de hoge hoed. De spraakmakende kandidate Billy maakt namelijk een comeback in Utopia. En ze is vastbesloten om deze keer als laatste over te blijven. “Hallo, ik kom even winnen hier”, zegt ze tegen de eerste bewoner die ze tegenkomt. Het betreft hier nog maar een varken, maar toch… de toon is gezet!

Ex-geliefde

Het is trouwens niet de eerste keer Billy dat een comeback maakt in Utopia. Na te zijn weggestemd in oktober 2014, maakte zij in de zomer van 2016 opnieuw haar opwachting in de dagelijkse realityserie. In mei vorig jaar werd ze echter toch weer weggestemd. Deze keer is haar terugkeer extra beladen: haar ex-geliefde Jessie doet namelijk ook mee aan Utopia 2. Beide deelnemers hebben inmiddels andere partners, maar nu ze weer de hele op elkaars lip zitten kan de vonk zomaar weer overslaan!  

Lees verder