Big Brother-fans verontwaardigd na vreemde exit

Big Brother 2023 begint steeds meer op te warmen, en kijkers kregen vandaag een flinke klap te verduren. Jason moest het Big Brother-huis ineens verlaten, nadat hij na een feestje de meeste stemmen kreeg van zijn medebewoners. Kijkers waren verontwaardigd, omdat de kandidaten de laatste dagen nogal lullig tegen Jason deden, maar kregen óók een verrassing!

Jason in Big Brother

Na een feestje moesten de overgebleven deelnemers aan Big Brother op een andere bewoner stemmen, en Jason werd hierbij het vaakst genoemd. De oud-pro-gamer ligt niet zo lekker in de groep, en o.a. Chiara en Rob duwen hem een beetje naar buiten. Eerder deze week leefden kijkers enorm met Jason mee, toen hij zichzelf moed insprak terwijl hij alleen in het bubbelbad zat.

Jason returns?

Kijkers waren behoorlijk geschokt toen Jason het huis ineens moest verlaten, en degenen die Jason hadden genomineerd leken in hun vuistje te lachen. Toen gebeurde er iets vreemds! Toen Jason het huis verliet brandde er géén rode lamp. Fans van het programma hopen dat Jason stiekem naar een andere kamer verhuisd is, en zijn tegenstanders in het huis vrezen dit scenario!

Oud-winnaar Salar voorspelt dat Jason helemaal niet uit het spel ligt, maar dat hij een bijzonder belangrijke rol krijgt. Net als Angela in Big Brother Australia, krijgt de kandidaat de kans om met Big Brother mee te kijken én mensen op de nominatielijst te zetten. 

Je ziet Big Brother elke maandag t/m zaterdag op RTL 5, vanaf 20.30 uur. Op Videoland kun je de kandidaten 24/7 bekijken!