Grace Rodrigues

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Grace Rodrigues
RTLTVBig Brother

Big Brother-fans ongerust: speelt Grace vals?

|
|

Laatste update:

Vanavond is de grote finale van Big Brother 2022 en fans maken zich zorgen om Grace. De veelbesproken kandidate roept Brazilianen op om op haar te stemmen, en fans van medefinalisten Salar en Kristof vinden dit niet eerlijk!

Grace, de geboren Braziliaanse, roept Big Brother-kijkers op om vooral op haar te stemmen, in het Nederlands én in het Portugees. Hierbij gebruikt ze steekwoorden die bij de Braziliaanse versie van Big Brother horen. Dat is erg slim, want in Brazilië wordt de lokale Big Brother door miljoenen mensen gevolgd.

Stemt Brazilië op Grace?

Of Brazilianen ook daadwerkelijk de moeite doen om te stemmen op de Nederlands/Vlaamse variant van Big Brother is onbekend. Fans van Salar en Kristof worden er tóch een beetje nerveus van… Big Brother wordt in Nederland niet supergoed bekeken, en er zijn maar relatief weinig Braziliaanse stemmen nodig om de stemming te doen kantelen.

Dat gezegd hebbende in Grace sowieso één van de populairste kandidaten: er is altijd wel wat om haar te doen. Of ze nu vertelt over haar jeugd in Brazilië, staat te twerken in een berenkostuum, of een setje vormt met Tobias (‘Gracias’), de oud-kandidate van De Dansmarathon is één van de smaakmakers.

Of Grace ook daadwerkelijk de winnares van Big Brother wordt, en projecten in Brazilië gaat ondernemen met Tobias, zie je op zaterdagavond 26 maart, vanaf 20:00 uur op RTL5.

Lees verder