Winston Gerschtanowitz feliciteert thuiswinnaars Miljoenenjacht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Winston Gerschtanowitz feliciteert thuiswinnaars Miljoenenjacht
SBSTV

Onderbreekt Winston Gerschtanowitz avondseks thuiswinnaars Miljoenenjacht?

|
|

Laatste update:

Het zal je maar overkomen. Lig je net lekker vroeg in bed, staat Winston Gerschtanowitz voor je deur met een koffer van Miljoenenjacht. Zowel Winston als kijkers op Twitter vonden het verdacht. "Vroeg op bed, ja, dat kan natuurlijk twee dingen betekenen."

Het zal fijn zijn voor Linda de Mol dat het een keertje niet over haar ging bij de uitzending van Miljoenenjacht van gisteravond. Nee, dit keer waren het de thuiswinnaars die bij Winston de meest ondeugende blik op z'n gezicht toverde. Hoewel mensen normaal vrij snel de deur opendoen, duurde het dit keer wel érg lang. Zo lang, dat Winston ongemakkelijk om het huis ging lopen en de tijd vol probeerde te praten. Maar uiteindelijk ging er boven toch een lichtje aan en stak de bewoner met ontbloot bovenlichaam zijn hoofd uit het raam. "Ja, we zijn een beetje te vroeg naar bed gegaan", aldus de bewoner.

Winston dacht er het zijne van: "Vroeg op bed, ja, dat kan natuurlijk twee dingen betekenen." Ook de kijkers thuis wisten wel wat er aan de hand was en dat leverde de nodige dubbelzinnige tweets op.

Zweetdruppels

Eenmaal binnengekomen werd de indruk niet veel beter. De cameraman bleef maar de lens droogvegen omdat die constant besloeg. Ook de late entree van de vrouw des huizes in een soort badjasje hielp niet. En tenslotte viel het de kijkers op dat de zweetdruppels nog op het voorhoofd stonden van de bewoner. Ten slotte was er nog een roedel wilde honden die keihard bleef blaffen. 'Toptelevisie' vonden kijkers het.

Postcode Miljoenenjacht wordt wekelijks rond 20.00 uur uitgezonden op SBS 6.

Lees verder